Buster Számlázó program tulajdonságok

Nincs többé elfelejtett rendelés!

A rendeléseket az ügyféltől a beszállítóig nyomon követhetjük, a rendelt tételek foglalásra kerülnek a szabad készletből.

Egyszerűen egy klikkel a vevői rendelésből szállítói rendelés készíthető, majd az áru beérkezése után bevételi bizonylat illetve kiadáskor számla illetve szállító készíthető. Így mindig láthatóvá válik, hogy az adott árucikk épp mely fázisba tartózkodik. Pontos és gyors információ adható mind a vevőpartner mind a beszállító felé.

Kitől mennyiért, vagy kinek mennyiért?

A fenti kérdéssel nap-mint nap találkozhatunk. Egy klikkel megmondja a program egy adott áru raktári mozgását. Továbbá a raktári mozgást kiválasztva a bizonylat is láthatóvá válik amin az adott áru mozgása történt. Mindez mozgásnemenként külön válogatva összegezve rendezhető formátumba.

Pontos határidő mindig fontos!

A szoftver rendelkezik egy beépített határidőnaplóval.

Bejegyzéseket hozhatunk létre, és minden bejegyzéshez riasztási időpontot is beállíthatunk. Így sose marad le fontos megbeszéléseiről, illetve határidős munkái se csúsznak ki a kezei közül. A beírt bejegyzések napi nézetbe órarendszerűen látszanak, és szabad szavas kereséssel bármikor előkereshetőek. Havi nézetbe csak a beállított időpont látszik.

Riasztási időpont szabadon választható.